آیلتس چیست؟
آیلتس (IELTS) چیست و به چه کاری می آید؟
زمان مطالعه: ۵ دقیقه تاریخ به روز رسانی مقاله: ۱۳۹۹/۴/۲۹
آیلتس یک آزمون زبان معتبر است که جهت ورود به دانشگاه کشورهای مختلف از جمله کانادا، انگلستان، استرالیا، نیوزلند و آمریکا نیاز می شود یا برای مهاجرت و گرفتن شغل، در کشورهای ذکر شده لازم است. آیلتس دو نوع است برای دانشگاه باید آیلتس آکادمیک را بگیرید و برای مهاجرت و گرفتن شغل آیلتس جنرال باید بگیرید. کلا آزمون آکادمیک مشکلتر است.
IELTS مخفف International English Language Testing System است.
آزمون با همکاری سه نهاد برگزار میش: دانشگاه کمبریج انگلستان، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا.
بخش Listening:
توجه توجه : فایل صوتی Listening فقط و فقط یکبار پخش می شود.مدت زمان آزمون: زمان لازم برای پیش خوانی سوالات + زمان پخش فایل صوتی +۱۰ دقیقه زمان برای انتقال پاسخ از دفترچه سوالات به پاسخنامه تعداد سوالات : ۴۰ سوال Listening چهار بخش دارد. دو بخش اول مکالمه بین دو نفر یا چند نفر در زمینه اجتماعی و دو بخش پایانی در زمینه دانشگاهی و تحصیلی و بین چهار نفر خواهد بود.
بخش Reading:
مدت زمان: ۶۰ دقیقهتعداد سوالات: ۴۰ سوال
توجه توجه: زمانی برای انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به دفترچه پاسخنامه وجود ندارد.سه تا متن است که بین ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلمه دارد که هر متن یه سری سوال پرسیده میشه. در General Reading متون معمولا از مجلات، روزنامه، جزوات و کتابها گرفته شده است و خواننده نیاز به تخصص خاصی ندارد. متن اول درباره امور اجتماعی است. متن دوم درباره جزوات آموزشی و احتیاجات رفاهی است و متن سوم موضوعی عمومی است ولی در Academic Reading متون علمی اند. یکی از متون استدلالی است. اگر در متن لغات تخصصی به کار گرفته شده باشد لغت نامه ای کوتاه دارد.
بخش Writing:
مدت زمان: ۶۰ دقیقه
بخش Speaking:
مدت زمان: ۱۱ تا ۱۴ دقیقهبا شخص آزمون گیرنده رو در رو صحبت می کنی. سه بخش دارد: بخش اول: حدود ۴ تا ۵ دقیقه در مورد خودت، محل زندگی، شغل، وضعیت خانوادگی ات و علایقت توضیح می دهید. در بخش دوم یک کارت به شما داده می شود که Cue card نام دارد شامل سوالاتی است. یک دقیقه وقت داری در موردش فکر کنی و یادداشت برداری کنی و دو دقیقه وقت داری به یک یا دو سوال جواب دهی. در بخش سوم ۴ الی ۵ دقیقه در مورد یکی از سوالات Cue card با مصاحبه گر بحث و گفتگو می کنید.